Home / Algemeen / Nieuwe subsidie voor ‘gezonde leefomgeving’

Nieuwe subsidie voor ‘gezonde leefomgeving’

REGIO – De provincie Overijssel heeft een nieuwe subsidiemogelijkheid geopend. Deze regeling staat in het teken van corona en is bedoeld om je leefomgeving gezond te houden. Voorbeelden van initiatieven zijn het ontwikkelen van ontmoetingsplaatsen die aansluiten op de 1,5 meter-samenleving, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sportactiviteiten.

Heb je goede ideeën om je buurt of omgeving mooier, socialer of groener te maken maar weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn? Het team Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel organiseert elke donderdag van de maand een spreekuur. Op dat moment kunnen de ideeën voorgelegd worden. Het eerstvolgende online ontmoetingsmoment is op 10 december van 9:00 tot 14:00 uur.

Eerst meer informatie? Kijk eens op https://www.stimuland.nl/4d/

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.