Merchandise van Sallandse sportclubs bij Intersport Bols

RAALTE – Intersport Bols Teamsport heeft in samenwerking met een aantal sportverenigingen uit Salland een speciale actie opgezet. Intersport verkoopt merchandise van de clubs en de verenigingen krijgen een deel van de opbrengst. En dat is natuurlijk welkom, want door alle coronamaatregelen lopen veel sportverenigingen inkomsten mis. Het gaat onder andere om mutsen, jassen, shirts, nekwarmers en shampoo met het clublogo erop. De actie loopt tot het eind van dit jaar en de artikelen zijn zowel online op staging2.intersportbols.nl/clubkleding als bij Intersport Bols Raalte aan de Herenstraat verkrijgbaar. De deelnemende verenigingen zijn: AV Salland, Hera’11, HV Haarle, HV Heeten, PCA Kwiek, HV Lettele, LHC, SV Nieuw Heeten, Rohda Raalte, SC Lemele, SC Wesepe, SMHC, SV Broekland, SV Haarle, SV Mariënheem, SV Raalte, Vocluma, VV de Hooiberg, VV Holten en Wijhe ’92.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.