Kerstvieringen in Nicolaaskerk Wijhe

WIJHE – De Nicolaaskerk in Wijhe presenteert een bescheiden programma met kerkdiensten. Daarbij zijn bezoekers in beperkte mate welkom. Aanmelding vooraf via scriba Johanna Boverhuis: pgwijhe8@pgwijhe.nl of tel. 0570-522235. Ook zijn alle vieringen online te volgen via staging2.kerkdienstgemist.nl (Wijhe en vervolgens Nicolaaskerk aanklikken).Op kerstavond is er om 17.00 uur een Kinderkerstfeest. Het thema is ‘Het beste nieuws’. Journaliste Simone Schreefloos is op zoek naar het beste nieuws, maar is dat in Wijhe ook te vinden? Marieke van Ravenhorst en Judith de Rijk zorgen samen met organist Roelof van den Berg voor de muziek. Om 22.30 uur volgt een kerstnachtviering met als thema ‘Licht aan de kersttafel’. Annelies Witteveen zingt, ondersteund door organist/pianist Johannes Dijkstra Christmas Carols. Voorganger is ds. Martje Veenstra-Oving. Op 25 december om 10.00 uur volgt een kerstviering. Die vormt de afsluiting van het Adventsproject ‘Het beste nieuws’. Carien en Bart Duursema zingen enkele liederen. De muzikale begeleiding is in handen van Roelof van den Berg. Op het programma staat ook een quiz, waarbij sommige thuisgebleven gemeenteleden hun kerststal laten zien. Voorganger is ds. Martje Veenstra-Oving. Er is deze keer geen kindernevendienst of kinderoppas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.