Home / Algemeen / Kerstconcert Roon Staal in oude synagoge

Kerstconcert Roon Staal in oude synagoge

RAALTE – Zanger-pianist Roon Staal verzorgt op donderdag 17 december een kerstconcert in de oude synagoge in Raalte. Hij brengt bekende kerstliederen als ‘Oh Holy Night’, ‘Silent Night’, ‘Mary’s Boy Child’, ‘Gloria in Excelsis Deo’, ‘Away In A Manger’ en ‘The Holy City’ ten gehore. Daarnaast komen ook eigen werken van Staal voorbij. Raalte is een van de veertien haltes in zijn Kerst Tour 2020. Staal treedt er twee keer op. Het eerste concert begint om 19.00 uur; het tweede om 21.00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang geopend. Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen. Tickets kosten 17,50 euro; jongeren tot en met 17 jaar 2,50 euro. Zie verder www.roonstaal.com of bel 06-30025992. Foto: Anna Kononeko

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.