Home / Sallandcentraal / Kerstconcert in WH Zwart Hal

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 12 december een kerstconcert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Op het Monarke orgel speelt hij werken als ‘Nu zijt wellekome’, ‘Es ist das Heil uns Kommer her’ en ‘Gods time is the best time’. Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren is verplicht en kan via tel. 0572-371838 of e-mail adhuetink@gmail.com. Het concert is met het oog op de coronasituatie onder voorbehoud. Uiteraard worden de actuele maatregelen in acht genomen. De entree bedraagt 10 euro. Zie verder www.huetink-royalmusic.nl.

Lees ook

Nieuwe kledinglijn voor SC Lemele

LEMELE – SC Lemele voetbalt vanaf het komende seizoen in nieuwe clubkleding. De nieuwe lijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.