Kaartverkoop Hoftheater deze week van start

RAALTE – Tim Akkerman, Juf Roos, Helligen Hendrik; zomaar een greep uit de voorstellingen die voor komend voorjaar op het programma staan bij het Hoftheater. De kaartverkoop start donderdag 17 december. Het hele programma is nu al te bekijken op staging2.hoftheater.nl.

Het programma voor aankomend voorjaar omvat enkele doorgeschoven voorstellingen van afgelopen najaar, maar er zijn ook veel nieuwe voorstellingen toegevoegd. Zo gaat Wim Daniëls koken met taal en eert Erwin Nyhoff de legendes uit de popmuziek. Kinderen kunnen tijdens ‘Superhelden van het dierenrijk’ echte reptielen bewonderen. Ook komt de onder jongeren bekende vlogster Co Trum naar het Hoftheater met een theatershow. Het theaterseizoen wordt swingend afgesloten met de Top 2000 live – Summer in the city.
Als gevolg van het coronavirus werkt het Hoftheater nu met twee halve theaterseizoenen. De eerste helft van het theaterseizoen zit er bijna op. De tweede helft loopt van januari 2021 tot juni 2021. Vanwege de coronamaatregelen worden er in eerste instantie dertig kaarten per voorstelling verkocht. Daarom zijn sommige voorstellingen twee keer op een avond te zien. Mochten de coronamaatregelen in de loop van het voorjaar versoepeld worden, dan komen er meer kaarten in de verkoop. Bij een uitverkochte voorstelling is het daarom zinvol om je aan te melden voor de wachtlijst.
De kaartverkoop start op donderdag 17 december om 18.00 uur. Kaarten bestellen kan via de website staging2.hoftheater.nl of telefonisch op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@hoftheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Kijk voor meer informatie op staging2.hoftheater.nl.

Kader met raster: Chuck Borden

De Amerikaanse Sallander Chuck Borden is woensdag 23 december te gast in het Hoftheater. In ‘30 minuten met…’ stelt gastheer Willem Verdaasdonk hem vragen over zijn werk en leven als stuntman. Borden werkte mee aan diverse bekende Hollywoodfilms en tv-series. Het interview kan thuis vanaf de bank gevolgd worden via de livestream op de Facebookpagina van het Hoftheater. Aanvang is om 20.00 uur. Het interview is in verband met de laatste coronamaatregelen wel onder voorbehoud.

Wim Daniëls. Foto: Cees van Keulen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.