Home / Sallandcentraal / Inzendingen kaartenactie Aandacht voor Elkaar verwerkt op spandoek

Inzendingen kaartenactie Aandacht voor Elkaar verwerkt op spandoek

RAALTE – De kaartenactie Aandacht voor Elkaar heeft in de gemeente Raalte honderden inzendingen opgeleverd. De kaarten kwamen uit alle dorpen van de gemeente Raalte. De inzendingen zijn verwerkt op spandoeken, die inmiddels in elke kern van de gemeente hangen. Burgemeester Martijn Dadema riep in oktober alle inwoners op om op een creatieve manier op de speciale Aandacht voor Elkaar-kaart vast te leggen hoe ze elkaar door de coronaperiode heen helpen. Dadema: “Het doek herinnert ons eraan dat het belangrijk is om aandacht voor elkaar te hebben én te houden. Ook met het oog op de komende feestdagen. Heb ook juist nu wat extra aandacht voor elkaar. Stuur een kaartje of bel iemand wat vaker op. Met een klein gebaar kun je iemand al een hart onder de riem steken.”
Zie verder www.raalte.nl/aandachtvoorelkaar.

Lees ook

Nu ook sleutelservice bij Autobedrijf Mollink

Roy Mollink kan met nieuwe apparatuur vrijwel alle auto-, huis- en fietssleutels maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.