Infomiddag over nieuw te bouwen wooncomplex

ZWOLLE – Een groep 50-plussers is bezig met plannen om een wooncomplex van twaalf tot vijftien woningen te realiseren in de nieuwe buurt De Tippe in Zwolle. Op vrijdagmiddag 18 december houden ze een informatiebijeenkomst over hun plannen in Ontmoetingscentrum Het Anker in Zwolle. Het wooncomplex moet verrijzen in een groene omgeving en het draait er om aandacht voor elkaar: samen wandelen of koken en een gemeenschappelijke tuin. “Het hangt af van al de creatieve en ondernemende mensen die écht samen dingen willen doen, maar die ook allemaal houden van privacy in hun eigen appartement”, schrijven de initiatiefnemers, die op zoek zijn naar actieve, ondernemende mensen die er samen over na willen denken. Opgave via e-mail: info@groeneburenhof.nl of tel. 038-4220427. Aanvang is om 13.30 uur. Het Anker is te vinden aan de Voorsterweg 36 in Zwolle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.