Hoofdtrainer René Remie weg bij Wijhe ‘92

WIJHE – Wijhe ’92 neemt na dit seizoen afscheid van hoofdtrainer René Remie. Na gesprekken tussen de spelersgroep en de technische commissie bleek er onvoldoende basis te zijn om een derde jaar met elkaar in te gaan. “Namens de vereniging Wijhe’92 willen wij René bedanken voor zijn inzet, energie en enthousiasme dat hij wekelijks meebracht naar de club. We wensen René voor de toekomst veel geluk, succes en hopen dat hij een mooie nieuwe uitdaging vindt”, zo schrijft de vereniging. De technische commissie en René hebben naar elkaar uitgesproken dat zij er alles aan zullen doen om het lopende seizoen met een mooi resultaat te beëindigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.