Hoftheater heeft programma komend voorjaar rond

RAALTE – Het Hoftheater heeft het programma voor het voorjaar van 2021 rond. Met meer dan veertig voorstellingen is het een vol programma. Enkele voorstellingen zijn doorgeschoven vanuit afgelopen najaar, toen die niet door konden gaan vanwege de coronamaatregelen. Toch zijn er ook veel nieuwe voorstellingen toegevoegd.

Foto: Raul Neijhorst

Denk onder andere aan cabaret van Roué Verveer en Karin Bloemen, muziek van The Kik en Pater Moeskroen en een dansvoorstelling van Kasko. Voor de kinderen komen onder andere Juf Roos (2 ) en Aladdin naar Raalte.

Als gevolg van het coronavirus werkt het Hoftheater nu met een half theaterseizoenen. De eerste helft van het theaterseizoen zit er bijna op. De tweede helft loopt van januari 2021 tot en met mei 2021. Vanwege de coronamaatregelen zijn er minder tickets per voorstelling beschikbaar zijn. Daarom zijn sommige voorstellingen twee keer op één avond te zien. Zo hopen de artiesten en het HOFtheater toch zoveel mogelijk mensen een plekje te kunnen geven bij de voorstelling.

De kaartverkoop start op donderdag 17 december om 18.00 uur. Hofgenoten kunnen al vanaf maandag 7 december om 18.00 uur kaarten bestellen. Het hele programma is te vinden op staging2.hoftheater.nl. Kaarten bestellen kan online of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa is enkel mogelijk op afspraak. Dit om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@hoftheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.