Home / Sallandcentraal / Helligen Hendrik en Trio Niki Jacobs in Podium Heino

Helligen Hendrik en Trio Niki Jacobs in Podium Heino

HEINO – Theater Podium Heino presenteert het komende weekend meerdere voorstellingen. Alles is al uitverkocht. Op zaterdagavond 12 december komt Helligen Hendrik naar het theater. Dit typetje van Bert Eeftink uit Goor foetert er in zijn zevende avondvullende voorstelling ‘Wen d’r mar an’ weer flink op los. En ditmaal moeten niet de vrouwen, maar de mannen het ontgelden. Op zondag 13 december treedt Trio Niki Jacobs twee keer op. Met ‘Van Cohen tot Winehouse’ brengt zangeres Niki Jacobs samen met Pieter Jan Cramer van den Bogaart en Emile Visser een concertprogramma, dat in het teken staat van liedjes die hun oorsprong vinden in de Joodse traditie. Die worden afgewisseld met nieuwe hedendaagse Jiddische en Engelse liedjes. Zie verder www.podiumheino.nl.

Lees ook

‘Een klein lichtpuntje aan het einde van de tunnel’

The Powershop in Raalte werkt in maart mee aan twee proeffestivals in Biddinghuizen RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.