Home / Sallandcentraal / Groen licht voor Olstergaard

Groen licht voor Olstergaard

ZWOLLE/WIJHE – De provincie Overijssel heeft vorige week dinsdag het groene licht gegeven voor de aanleg van Olstergaard in Olst. De stikstofruimte voor deze duurzame woonwijk is namelijk toegekend. Hierdoor heeft de gemeente Olst-Wijhe voor zowel de aanlegfase als het wonen in Olstergaard de benodigde vergunning (voor stikstof) nog voor Kerst in huis. Dit betekent dat (onder voorbehoud van de bezwaren bij de ter inzagelegging van de vergunning) in februari 2021 de schop in de grond kan en aannemer Dostal Wegenbouw het gebied op een circulaire manier klaar kan maken om te kunnen bouwen. Als dat voorspoedig verloopt, kunnen de bewoners vanaf 1 juli met de bouw van hun huis aan de slag.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.