Groen licht voor Olstergaard

ZWOLLE/WIJHE – De provincie Overijssel heeft vorige week dinsdag het groene licht gegeven voor de aanleg van Olstergaard in Olst. De stikstofruimte voor deze duurzame woonwijk is namelijk toegekend. Hierdoor heeft de gemeente Olst-Wijhe voor zowel de aanlegfase als het wonen in Olstergaard de benodigde vergunning (voor stikstof) nog voor Kerst in huis. Dit betekent dat (onder voorbehoud van de bezwaren bij de ter inzagelegging van de vergunning) in februari 2021 de schop in de grond kan en aannemer Dostal Wegenbouw het gebied op een circulaire manier klaar kan maken om te kunnen bouwen. Als dat voorspoedig verloopt, kunnen de bewoners vanaf 1 juli met de bouw van hun huis aan de slag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.