Home / Sallandcentraal / Gewijzigde opzet statiegeldactie AV Salland

Gewijzigde opzet statiegeldactie AV Salland

RAALTE – De jaarlijkse flessenactie van AV Salland in Raalte-Noord krijgt ditmaal in verband met het coronavirus een wat andere invulling. Elke jaar halen de jeugdleden op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar lege statiegeldflessen op in Raalte-Noord. Dat acht AV Salland nu niet wenselijk. Daarom is met medewerking van Jumbo Noord gekozen voor een andere aanpak. In de week van 27 december tot en met 4 januari staat er een bus bij de flessenautomaat van Jumbo Noord. Iedereen die AV Salland een warm hart toedraagt, wordt gevraagd om statiegelbonnen in die bus te deponeren. De opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.