Gewijzigde opzet statiegeldactie AV Salland

RAALTE – De jaarlijkse flessenactie van AV Salland in Raalte-Noord krijgt ditmaal in verband met het coronavirus een wat andere invulling. Elke jaar halen de jeugdleden op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar lege statiegeldflessen op in Raalte-Noord. Dat acht AV Salland nu niet wenselijk. Daarom is met medewerking van Jumbo Noord gekozen voor een andere aanpak. In de week van 27 december tot en met 4 januari staat er een bus bij de flessenautomaat van Jumbo Noord. Iedereen die AV Salland een warm hart toedraagt, wordt gevraagd om statiegelbonnen in die bus te deponeren. De opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.