Gerrit en Marietje Lindeboom 60 jaar getrouwd

HEINO – Gerrit en Marietje Lindeboom-Moraal uit Heino vierden vorige week dinsdag hun 60-jarig huwelijk. Het stel kreeg die dag bezoek van burgemeester Martijn Dadema.

Gerrit werd geboren in Heino en Marietje in Dalfsen. Sinds 1970 wonen ze in Heino. Het stel kreeg drie kinderen: Gert, Willemien en Martien en twee kleinkinderen: Sharon en Roby. De twee, allebei 81, hadden een autoschade- en garagebedrijf. Ze zijn allebei nog in goede gezondheid. Gerrit rijdt nog altijd op de motorfiets en is druk met het onderhoud van een stuk bos. Hun huidige huis heeft hij zelf verbouwd en hij klust nog regelmatig. Marietje werkte al naaister/versteller voor Linthorst Mode. Daarnaast deed ze de boekhouding voor het bedrijf. Ze naait nog steeds graag. Ze heeft zelfs nog vlaggen genaaid voor 75 jaar Vrijheid. In haar vrije tijd bowlde ze graag. De twee genieten van hun oude dag en staan altijd klaar voor hun (klein)kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.