Gemeente Raalte organiseert online foute bingo

RAALTE – De gemeente Raalte organiseert op oudejaarsavond een online foute bingo. Speel mee en maak kans op een van de twaalf prijzen. Lokale DJ’s zorgen voor het muzikale vermaak. Het programma duurt van 20.30 tot 23.00 uur. Iedereen, jong en oud, kan meedoen. Deelname is gratis.

Burgemeester Martijn Dadema: “De jaarwisseling ziet er dit jaar anders uit. Geen vuurwerk, feesten of borrels met de vrienden en buren. Zeker voor de jeugd is dit balen. Om er toch een klein beetje een feestelijke avond van te maken, organiseren wij een online oudejaarsfeest met bingo en muziek.”
De deelnemers maken onder andere kans op één minuut gratis winkelen bij een supermarkt naar keuze, een smartwatch (Apple/Samsung), veertig minuten rijden in een luxe sportauto, een Samsung TV, VIP-tickets voor Stöppelhaene en een PlayStation 5. De overige prijzen worden later bekendgemaakt.
Aanmelding via staging2.raalte.nl/bingo. Je ontvangt jouw unieke bingokaart op 31 december in de mail. De bingokaart kun je thuis printen. Beschik je niet over een printer, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen. Kom je er zelf niet uit, bel dan naar de gemeente, tel. 0572-347799. Ga voor meer informatie naar staging2.raalte.nl/bingo.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.