Geen contributie voor leden IJsclub Ter Heijne

HEINO – Het bestuur van IJsclub Ter Heijne in Heino heeft besloten dit jaar geen contributie te innen bij de leden en donateurs. Reden is de coronapandemie die de hele maatschappij raakt. Mocht Koning Winter zijn intrede doen en er geschaatst kan worden, dan nog is het onzeker of de ijsbaan open mag. “Er is dit schaatsseizoen nog meer onzekerheid of er wel volledig gebruik gemaakt kan worden van het lidmaatschap”, vertelt Jan Meijerman namens het bestuur. “We willen onze leden niet in de kou laten staan. Daarom hebben we besloten om dit winterseizoen geen automatische incasso te laten plaatsvinden.” De IJsclub heeft ook nagedacht over een alternatief mocht er toch geschaatst kunnen worden. Bezoekers kunnen dan een (dag)kaartje aan de kassa kopen. Maar de ijsclub biedt dan ook het lidmaatschap aan waarbij je het contributiebedrag alsnog betaalt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.