Flexibele kerstdiners bij Catering by Erwin

(Advertorial)

RAALTE – Je kunt gerust stellen dat 2020 het jaar is geworden van de afhaalmaaltijden. De reden laat zich raden: corona! Je bestelt bijvoorbeeld spareribs of een varkenshaasje. Eenmaal thuis tref je een groente aan die bij jou niet in de top 10 staat. Of je ziet friet, terwijl je eigenlijk een voorkeur hebt voor gebakken aardappelen. “Kan dat nou niet anders”, dacht Erwin Beumer. Om zelf al heel snel met het antwoord te komen: “Natuurlijk wel!”

Beumer weet waarover hij praat. Als eigenaar van Catering by Erwin en Maaltijdservice Salland is hij vrijwel elke dag bezig met het bedenken, bereiden en leveren van maaltijden. En zo ontstond ook het idee voor een zo flexibel mogelijk kerstdiner. Oftewel ‘Stel jouw persoonlijke kerstmenu samen’. “Iedereen kan zelf kiezen en eten wat hij/zij het lekkerst vindt. Dus wij gaan alle componenten los verkopen.”
In de webshop van cateringbyerwin.nl wordt snel duidelijk hoe het allemaal werkt. Op basis van het aantal personen voor het kerstdiner vraag je iedereen naar de voorkeuren op basis van de aangeboden mogelijkheden. En de keuze is behoorlijk groot. Van bospaddenstoelensoep tot een Tony Chocolony ijsster en van gevulde varkenshaas tot een vegetarisch gevulde courgette. “Wil je drie gangen? Prima, maar het is geen verplichting.”
“Je hebt echt de vrije keuze”, vervolgt Beumer. “Je kunt ook zelf een deel van het kerstdiner voor je rekening nemen. Wil je stoofpeertjes klaarmaken volgens oma’s recept, maar je geen zorgen maken over de juiste bereiding van het vlees? Geen probleem, dan bestel je alleen vlees. Of je vindt het juist mooi om het vlees te bereiden en laat de andere componenten van de maaltijd door ons verzorgen, ook prima. We leveren culinair maatwerk en zorgen voor gemak zodat je maximaal aandacht aan je gasten kunt besteden.”

Feestelijk verpakt

Bestellen via cateringbyerwin.nl (button: webshop) kan nog tot 21 december. Als je de bestelling hebt afgerond, kun je aangeven wanneer je die komt ophalen: 24, 25, 26 of 27 december, telkens tussen 9.00 en 12.00 uur aan de Boeierstraat 10 in Raalte. “Het geheel is feestelijk verpakt in een mooie, milieuvriendelijke doos en voor de gerechten maken we gebruik van een verpakking die geschikt is voor oven (tot 220 graden) en magnetron. Alles blijft dan lekker en krokant. In de doos zit ook een beschrijving hoe je het thuis moet bereiden.”
De eerste publiciteit via social media en advertenties laat zien dat het initiatief van Catering by Erwin een schot in de roos is. “Dus, bestel op tijd! Maakt niet uit voor hoeveel personen. Vanaf twee personen is alles mogelijk. En als zich iemand aanmeldt met een bestelling voor één persoon, dan komt het ook vast wel goed”, besluit Beumer lachend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.