College akkoord met bouw twee extra woningen aan Stationsweg

HEINO – Het Raalter college van B&W is akkoord met de bouw van twee extra vrijstaande woningen op het terrein aan de Stationsweg 11a in Heino. Daar staat al één vrijstaande woning. De locatie kwam in beeld na een onderzoek van de gemeente naar mogelijke inbreidingslocaties in Heino. Het college is akkoord met de benodigde herziening van het onderliggende bestemmingsplan. De plannen liggen inmiddels ter inzage. De bouw van de twee extra woningen is een initiatief van de eigenaar van de locatie. Er is contact geweest met de buren, waarbij aandachts- en zorgpunten in kaart zijn gebracht. Volgens de gemeente Raalte hebben de buren op voorhand geen bezwaren tegen de plannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.