Home / Sallandcentraal / College akkoord met bouw twee extra woningen aan Stationsweg

College akkoord met bouw twee extra woningen aan Stationsweg

HEINO – Het Raalter college van B&W is akkoord met de bouw van twee extra vrijstaande woningen op het terrein aan de Stationsweg 11a in Heino. Daar staat al één vrijstaande woning. De locatie kwam in beeld na een onderzoek van de gemeente naar mogelijke inbreidingslocaties in Heino. Het college is akkoord met de benodigde herziening van het onderliggende bestemmingsplan. De plannen liggen inmiddels ter inzage. De bouw van de twee extra woningen is een initiatief van de eigenaar van de locatie. Er is contact geweest met de buren, waarbij aandachts- en zorgpunten in kaart zijn gebracht. Volgens de gemeente Raalte hebben de buren op voorhand geen bezwaren tegen de plannen.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.