CDA Raalte zet vrijwilligers in het zonnetje

RAALTE – Op maandagmiddag heeft het CDA Raalte de vrijwilligers van de Voedselbank Raalte in het zonnetje gezet. Zij zorgen er iedere week voor dat er voedselpakketten naar inwoners gaan die om uiteenlopende redenen geen of onvoldoende geld hebben om voedsel te kopen.

Ook toen in maart het coronavirus in Nederland kwam en enorme maatschappelijke impact had, bleven zij deze pakketten wekelijks uitreiken. Daarbij iedere keer zich aanpassend aan de regels rondom Covid-19. Ter bescherming van degenen die een pakket ophalen, maar ook die van de eigen organisatie. Zij gingen gewoon door. CDA Raalte zette de vrijwilligers in het zonnetje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.