Home / Algemeen / CDA Raalte wil weten waarom de buurtbussen nog niet rijden

CDA Raalte wil weten waarom de buurtbussen nog niet rijden

RAALTE – CDA Raalte wil van het Raalter college van B&W weten waarom de buurtbussen in Salland nog steeds niet rijden. Dit ondanks eerdere toezeggingen van gedeputeerde Boerman dat het voor 9 november goed zou komen. Een aantal kleine kernen is nu nog altijd onbereikbaar met openbaar vervoer. Het buurtbusvervoer werd dit voorjaar stilgelegd in verband met de coronamaatregelen. “In oktober heeft de gedeputeerde aangegeven dat de buurtbussen coronaproof zouden worden gemaakt, waarna ze weer de mogelijkheid zouden hebben om te gaan rijden”, schrijft Jeroen Neimeijer namens de CDA-fractie. “Onder andere de lijnen Heino-Laag Zuthem- Zwolle-Zuid, Wijhe-Broekland-Raalte, Heeten- Deventer en Raalte-Luttenberg-Lemelerveld rijden nog niet.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

One comment

  1. Ik denk dat Marti Nijmeijer niet weet dat de buurtbussen worden gereden door vrijwilligers die in de kwetsbare leeftijd zitten, als hij wil dat de bussen gaan rijden, moet hij maar eens gaan rijden. De bussen zijn nog niet coronaproof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.