Burgemeester Dadema beëdigd door commissaris van de Koning

RAALTE – Burgemeester Martijn Dadema van de gemeente Raalte is donderdagavond door de commissaris van de Koning beëdigd. Daarmee is zijn herbenoeming als burgemeester van Raalte een feit. “Komende jaren weer inzetten voor onze gemeenschappen en nieuwe successen behalen. Dank, dank, dank”, schrijft Dadema op Facebook.

Foto: Gemeente Raalte

“We zijn blij met deze herbenoeming. We kunnen terugkijken op een fijne samenwerking”, zegt Jan Schokker, waarnemend voorzitter van de gemeenteraad. “Martijn Dadema is de verbindende factor tussen de gemeenteraad en het college. Ook in de samenleving wordt hij zeer gewaardeerd. Hij vervult daarmee een belangrijke rol in onze gemeente. We kijken dan ook met vertrouwen uit naar de komende zes jaar.“

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.