Boze boeren blokkeren distributiecentra Jumbo in Raalte

RAALTE – De boerenprotestacties bij de distributiecentra van de Jumbo in Raalte van afgelopen weekend hebben de tongen flink los gemaakt. Natuurlijk is er veel steun voor de boeren, die een betere prijs voor hun producten willen van de directie van de Jumbo, maar er klinkt ook kritiek. Burgemeester Dadema riep de boeren meerdere keren op om (anderhalve meter) afstand te houden, maar op foto’s is te zien dat daar niet altijd gehoor aan werd gegeven. Vrijdagavond blokkeerden zeker honderd boeren met zo’n zestig trekkers de toegang tot de distributiecentra van de Jumbo in Raalte, zaterdagavond vertrokken ze weer. Zonder akkoord met de directie van de Jumbo. De sfeer bleef overigens gemoedelijk. Niet alleen in Raalte voerden de boeren actie, ook in Zwolle, Breda, Beilen, Veghel en Woerden waren er acties. Foto: Arnold Roolvink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.