Home / Sallandcentraal / Bestemmingsplan Buitengebied Olst-Wijhe ter inzage

Bestemmingsplan Buitengebied Olst-Wijhe ter inzage

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe heeft het nieuwe ontwerpbestemmingsplan Buitengebied ter inzage gelegd. Tot en met 27 januari kan iedereen het plan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl of de site van de gemeente en zienswijzen indienen. Het vorige bestemmingsplan voor het buitengebied stamt uit 2012. In de loop der jaren is het plan echter op een groot aantal punten aangepast. Daarnaast zijn onvolkomenheden geconstateerd en moest het plan op vier agrarische locaties nog worden aangepast. Reden voor de gemeente om een nieuw bestemmingsplan te maken. Dit nieuwe bestemmingsplan bevat geen nieuw beleid en volgens de gemeente ‘geen wezenlijke uitbreiding of inperking van de bouw- of gebruiksmogelijkheden’.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.