Bestemmingsplan Buitengebied Olst-Wijhe ter inzage

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe heeft het nieuwe ontwerpbestemmingsplan Buitengebied ter inzage gelegd. Tot en met 27 januari kan iedereen het plan bekijken op staging2.ruimtelijkeplannen.nl of de site van de gemeente en zienswijzen indienen. Het vorige bestemmingsplan voor het buitengebied stamt uit 2012. In de loop der jaren is het plan echter op een groot aantal punten aangepast. Daarnaast zijn onvolkomenheden geconstateerd en moest het plan op vier agrarische locaties nog worden aangepast. Reden voor de gemeente om een nieuw bestemmingsplan te maken. Dit nieuwe bestemmingsplan bevat geen nieuw beleid en volgens de gemeente ‘geen wezenlijke uitbreiding of inperking van de bouw- of gebruiksmogelijkheden’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.