Agnieten College in Nieuwleusen maakt extra kerstpakketten klaar

NIEUWLEUSEN – Het Agnieten College Nieuwleusen, het Talentenhus, De Spil en verschillende andere organisaties verzamelen diverse producten voor kerstpakketten. Deze kerstpakketten zijn bedoeld voor mensen die het in deze tijd niet makkelijk hebben.

De producten kunnen tot woensdag 16 december ingeleverd worden bij de ingang van Kulturhus De Spil in Nieuwleusen. Een dag later worden de kerstpakketten rondgebracht.

Vergeleken met vorig jaar zijn er meer kerstpakketten nodig. Door de coronacrisis is er in veel gezinnen minder geld binnen gekomen, zitten veel mensen zonder werk en is de toekomst voor veel inwoners van Nieuwleusen en omstreken onzeker. Daarom gaan er dit jaar ook kerstpakketten naar gezinnen en alleenstaanden die het mentaal moeilijk hebben.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.