Home / Sallandcentraal / Afhaalbieb weer geopend

Afhaalbieb weer geopend

REGIO – De Bibliotheek Salland heeft de Afhaalbieb weer geopend. Leden van de bieb kunnen via de catalogus op de website hun boeken en andere artikelen reserveren. Deze worden in de bibliotheek klaargezet. De lener krijgt een melding en kan tijdens de (beperkte) openingsuren zijn tasje met boeken in ontvangst nemen. Ook is het gewoon mogelijk om boeken weer in te leveren. De bibliotheek in Raalte is hiervoor van dinsdag tot en met donderdag geopend van 14.00 tot 17.00 uur op vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur; de vestiging in Olst op maandag van 14.00 tot 20.00 uur en op woensdag en donderdag van 14.00 tot 17.00 uur; die in Heino op maandag en woensdag van 14.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur en tenslotte die in Wijhe op maandag van 14.00 tot 17.00 uur. Zie verder www.bibliotheeksalland.nl/afhaal.

Lees ook

Nu ook sleutelservice bij Autobedrijf Mollink

Roy Mollink kan met nieuwe apparatuur vrijwel alle auto-, huis- en fietssleutels maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.