Workshop monsters maken van stof

WIJHE – Gerlinda, Piet en Nienke van Dijken verzorgen op zaterdag 28 november een creatieve workshop in het Langhuus in Wijhe. Iedere deelnemer wordt uitgedaagd om een monster te maken van stof.

De gedachte erachter is dat de monsters de strijd aan kunnen gaan met dat vermaledijde coronavirus. De workshop is bedoeld voor de jeugd vanaf 8 jaar. Ouders, verzorgers, oma’s en opa’s mogen ook aanhaken, maar de kinderen mogen ook alleen komen. De workshop wordt die dag twee keer gegeven: van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. De deelnamekosten bedragen 10 euro per kind (dat is inclusief één volwassen begeleider).

Opgave via contact@tofvoz.nl (vermeld naam, leeftijd, voorkeur van tijd en wie er eventueel meekomt). De initiatiefnemers zorgen voor een coronaproofruimte, naaimachines, stof en alle andere materialen. Iedere deelnemer gaat aan het eind van de workshop naar huis met enkele aangeleerde vaardigheden, een goodiebag en het eigengemaakte monster.

Zie verder ook de video op Facebook en Instagram ‘Tofvoz’ of bestel een ‘monster thuismaakpakket’ op staging2.tofvoz.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.