Wildkamp Raalte naar De Zegge VII

RAALTE – Technische groothandel Wildkamp in Raalte gaat een nieuw pand bouwen op De Zegge VII. Daartoe heeft het bedrijf een kavel van 3.000 vierkante meter op de hoek van de Hertzstraat en de Ohmstraat gekocht. De planning is om in het voorjaar van 2021 te starten met de bouw.

Wildkamp is een familiebedrijf met meer dan 350 medewerkers en 45 vestigingen in heel Nederland. Het bedrijf levert (met name) technische artikelen aan onder andere installatietechniekbedrijven, hoveniers, agrariërs, industrie en bouw- en aannemersbedrijven. Daarbij gaat het dan om alles wat met water, gas, elektriciteit en lucht heeft te maken. De technische groothandel blijft groeien en het huidige pand aan de Zompstraat in Raalte is dus te klein. Vestigingsmanager Matthijs Kui vertelt: “De nieuwe locatie op De Zegge VII biedt ons mogelijkheden om de groei door te maken die wij voor ogen hebben.”
Door het nieuwe pand op De Zegge VII kan Wildkamp Raalte het assortiment verder uitbreiden en meer klantrelaties aangaan. “Investeren in de toekomst én onze klanten centraal stellen; dat vinden we bij Wildkamp belangrijk.” Wethouder Wout Wagenmans: “De nieuwe plek voor Wildkamp is met maatwerk tot stand gekomen. Wij hebben hierin zoveel mogelijk met elkaar meegedacht. Het is dan ook mooi om te zien dat wij ook ons steentje kunnen bijdragen aan de groei van dit mooie bedrijf in Raalte.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.