WhatsApp-nummer voor vragen over brandveiligheid

ZWOLLE – Inwoners van Veiligheidsregio IJsselland kunnen via de app vragen stellen over brandveiligheid in en om het huis. Daarvoor is Brandweer IJsselland bereikbaar via 06 – 25 14 50 93. Bellen of sms-en is niet mogelijk naar dit nummer. De experts geven antwoorden op allerlei vragen, zoals hoe je het beste vlam in de plan kunt bestrijden. Ook geven zij advies over het ophangen van een rookmelder of koolmonoxidemelder op de juiste plek in de woning. “Met deze service zijn wij als Brandweer IJsselland gemakkelijk te bereiken”, stelt de Brandweer IJsselland. “Het nummer is echter alleen bedoeld voor vragen over brandveiligheid in en om het huis. Het is dus niet bedoeld voor 112-spoedmeldingen. Op werkdagen binnen kantoortijden krijg je persoonlijk antwoord op al je ‘brandende vragen’.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.