Home / Sallandcentraal / WhatsApp-nummer voor vragen over brandveiligheid

WhatsApp-nummer voor vragen over brandveiligheid

ZWOLLE – Inwoners van Veiligheidsregio IJsselland kunnen via de app vragen stellen over brandveiligheid in en om het huis. Daarvoor is Brandweer IJsselland bereikbaar via 06 – 25 14 50 93. Bellen of sms-en is niet mogelijk naar dit nummer. De experts geven antwoorden op allerlei vragen, zoals hoe je het beste vlam in de plan kunt bestrijden. Ook geven zij advies over het ophangen van een rookmelder of koolmonoxidemelder op de juiste plek in de woning. “Met deze service zijn wij als Brandweer IJsselland gemakkelijk te bereiken”, stelt de Brandweer IJsselland. “Het nummer is echter alleen bedoeld voor vragen over brandveiligheid in en om het huis. Het is dus niet bedoeld voor 112-spoedmeldingen. Op werkdagen binnen kantoortijden krijg je persoonlijk antwoord op al je ‘brandende vragen’.”

Lees ook

ReDIT neemt installatiebedrijf Ties Veltmaat over

‘Ties is thuis in zonnepanelen en warmtepompen; samen kunnen we ook grotere klussen aan’ LUTTENBERG …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.