Webinar over de weg in zorgenland

REGIO – Zorgorganisatie Evenmensvrijdag houdt op vrijdag 20 november een webinar over dementie. Zorgvragers, mantelzorgers en vrijwilligers die zorgen voor iemand met geheugenproblemen, kunnen gratis deelnemen. Dat geldt voor iedereen in de gemeenten Olst-Wijhe, Raalte, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Wierden en Twenterand.

Centraal staat ‘de weg in zorgenland’. Iedereen heeft een verplichte zorgverzekering, maar hoe verder als de hulp en zorg bij mensen met geheugenproblemen/dementie intensiever gaat worden? Per wet is de wijze van aanvragen, het loket, de eigen bijdrage namelijk net weer anders. Mantelzorgmakelaar Nelleke Kruitbosch geeft er meer informatie over. Deelname is gratis. Het webinar duurt van 10.00 tot 11.00 uur.

Aanmelding via evenmens.nl/webinar-dementie, tel. 0548 – 638 830. Een paar dagen voor het Webinar ontvangen de deelnemers de inloggegevens. Vooraf een uitleg over deelname aan dit Webinar? Neem dan contact op via info@evenmens.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.