Home / Sallandcentraal / Virtueel op de fiets door Raalte bij de Hartkamp

Virtueel op de fiets door Raalte bij de Hartkamp

RAALTE – De bewoners van woonzorglocatie de Hartkamp kunnen sinds dinsdag 3 november virtueel een route fietsen door Raalte en omgeving. Met het fietslabyrinth, een soort hometrainer met beeldscherm, konden ze al kiezen uit tochten door de binnensteden van Deventer, Amsterdam, Londen of Parijs.

Een recentelijke gift van Stichting Vriendenkring Hartkamp maakte het mogelijk om daar twee fietsroutes door Raalte en omgeving aan toe te voegen. De routes zijn elk 15 km lang en kwamen tot stand in samenwerking met bewoners, medewerkers en de vriendenkring. Bewoners werd gevraagd wat ze leuke plekjes vonden in Raalte en omgeving. In mei en juni werden deze plekjes per fiets bezocht en werden er onderweg opnames gemaakt. In de afgelopen maanden zijn alle beelden gemonteerd en nu kunnen de bewoners van de Hartkamp de routes virtueel verkennen.

Lees ook

Provincie zoekt inwoners die ‘het zelf beter kunnen’

ZWOLLE – De provincie heeft het uitdaagrecht, oftewel het Right to Challenge, ingevoerd. Inwoners kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.