Home / Uncategorized / Veilig winkelen tijdens magazijnverkoop Wagenmans Wonen

Veilig winkelen tijdens magazijnverkoop Wagenmans Wonen

(Advertorial)

LEMELERVELD – Gedurende drie weekenden in november en december presenteert Wagenmans Wonen een magazijnverkoop.

Dit jaar is de magazijnverkoop iets anders dan andere jaren. Om het voor iedereen veilig te houden is er een limiet op het aantal personen dat naar binnen mag. Met behulp van een ‘online’ agenda kunnen belangstellenden een tijd en datum reserveren om langs te komen.

Extreem hoge korting

Het magazijn staat vol met mooie meubels die voor lage prijzen meegenomen mogen worden. Bas Wagenmans: “Juist in deze periode is het belangrijk om het thuis nóg gezelliger te maken. Met onze magazijnverkoop willen we mensen de kans geven om op een veilige manier meubels voor een lage prijs te kopen. We hebben een limiet op het aantal mensen dat langs mag komen, we vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zich veilig en prettig voelt.”

Afspraak online

Via de website van Wagenmans Wonen kunt u makkelijk een afspraak inplannen. Hier ziet u in één overzicht welke data en tijden nog beschikbaar zijn. Daarnaast kunt u online alvast kijken welke meubels in de ‘sale’ zijn.

Wanneer?

Het eerste weekend gaat van start op 19, 20, 21 en 22 november. Het tweede weekend is van 3, 4 en 5 december en het derde weekend van 17, 18 en 19 december. De magazijnverkoop vindt plaats in het magazijn van Wagenmans Wonen aan de Constructieweg 6b in Lemelerveld.

www.wagenmanswonen.nl

Lees ook

Zwangerschapsblog: De kraamweek 

Zo zat ik 8 juni ’s middags nog op de verjaardag van mijn moeder en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.