Traditionele decemberactie Gastvrij Wijhe gaat gewoon door

WIJHE – Ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe houdt van 21 november tot en met 24 december weer de jaarlijkse decemberactie. Klanten kunnen weer stempels sparen en mooie prijzen winnen.

Bij besteding van elke 5 euro ontvangen ze een stempel bij de deelnemende ondernemers. Al bij tien stempels is de stempelkaart vol. Alle deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de poster ‘Hier stroomt de liefde, koop lokaal’. De spaarders kunnen hun volle stempelkaart tot en met 24 december inleveren.
De volle stempelkaarten kunnen in de houten bussen van Gastvrij Wijhe. Deze staan bij Albert Heijn en Mico Bodywear. De eerste prijs is een cadeaubon ter waarde van 250 euro bij Frank’s Bloemenhoek. Voor winnaars van de tweede tot en met de vijfde prijs ligt een boodschappenpakket klaar. Daarna volgen diverse andere prijzen ter waarde van 50 euro. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
Op zaterdag 5 en 19 december zijn er twee extra trekkingen. Wie daaraan wil meedoen, kan de stempelkaart deze dagen van 09.30 tot 17.00 uur deponeren in de speciale gouden bus ter hoogte van de Nicolaaskerk (halverwege de Langstraat). Uit de inzendingen hiervan worden tien winnaars getrokken. Ook zij krijgen persoonlijk bericht.

Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.