Home / Algemeen / Taartenactie van ‘Kunst na Arbeid’

Taartenactie van ‘Kunst na Arbeid’

LEMELE – ‘Het jaar 2020 is een ander jaar geworden voor ons als muziekvereniging Kunst na Arbeid dan vooraf bedacht”, zegt Harjan van der Linde van de muziekvereniging. Toch wil Kunst na Arbeid, net zoals voorgaande jaren, het jaar afsluiten met een slagroomtaartenactie.

De leden komen dit jaar niet langs de deuren. De taarten zijn telefonisch of per mail te bestellen. De taarten kosten 9,- per stuk en kunnen tot 12 december besteld worden via info@knalemele.nl. Telefonisch bestellen kan via 06-55955959. De taarten worden op 18 of 19 december thuisbezorgd.

Lees ook

Inschrijving Diekmarkt geopend

WIJHE – Ondanks alle onzekerheid aangaande de coronamaatregelen gaan de voorbereidingen van de Diekmarkt op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.