Home / Sallandcentraal / Subsidieregeling voor kleinere evenementen

Subsidieregeling voor kleinere evenementen

ZWOLLE – De provincie Overijssel heeft een subsidieregeling geopend voor bijzondere kleinere sport- en cultuurevenementen. De provincie doet dat in de wetenschap dat op dit moment uiterst onzeker is of de evenementen volgend jaar door kunnen gaan. Het beschikbare bedrag is in totaal 135.000 euro. Daarmee kunnen ongeveer dertien tot veertien evenementen gesubsidieerd worden.

Organisaties moeten in hun aanvraag aangeven hoe zij de coronamaatregelen willen invullen. Op die manier kan de kans dat het evenement doorgaat zoveel mogelijk worden vergroot. Zo konden in 2020 enkele evenementen toch doorgaan omdat zij grotere afstanden aanbrachten tussen bezoekers, optredens streamden via het internet of opvoeringen meerdere keren programmeerden voor kleinere groepen. Aanvragen kunnen tot 7 december (17.00 uur) worden ingediend via het subsidieloket op de website van de provincie Overijssel. Het gaat om een eenmalige subsidie van maximaal 10.000 euro. De totale begroting van het evenement moet minimaal 20.000 euro zijn.

Lees ook

Herinneringswandelroutes in Raalte en Heino in kader van Wereld Alzheimerdag

RAALTE – In het kader van Wereld Alzheimerdag worden in de week van 20 tot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.