Stemmen op ontwerp park Woeste Wijhe

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe heeft drie ontwerpschetsen gemaakt voor het park Woeste Wijhe tussen de wijken Krijtenberg en Noorder Koeslag in Wijhe. Daar moet een park komen met een natuurlijke speelplek. De schetsen zijn gemaakt op basis van inbreng van inwoners van de gemeente. Nu mogen zijn tot en met 29 november stemmen op hun favoriete ontwerp. Dat kan via staging2.olst-wijhe.nl/stemopwoestewijhe. Het ontwerp met de meeste stemmen wordt verder uitgewerkt. De gemeente streeft ernaar dat het park in de zomer van 2021 klaar is. Voor de natuurspeelplek loopt een apart traject. Hiervoor vraagt de gemeente aan kinderen, ouders en scholen om mee te denken. Alles is te volgen op de Facebook-pagina van de gemeente Olst-Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.