Sponsoren blijven ondanks coronacrisis achter volleybalvereniging in Mariënheem staan

MARIËNHEEM – Het zijn zware tijden voor ondernemers, maar diverse sponsoren blijven volleybalvereniging Vocluma uit Mariënhee trouw. Erik Bouwplancoördinatie, Bouwbedrijf Hoogeslag, Van der Vegt Fijnmetaal en Zonwering Vloedgraven hebben de vereniging voorzien van splinternieuwe wedstrijdtenues. Egbertzen en Tuitert hebben een nieuwe muziekinstallatie gesponsord.

“Momenteel liggen de volleybalwedstrijden stil. Dat betekent dat de nieuwe teams de nieuwe wedstrijdtenues nog niet kunnen gebruiken. Zij hopen allemaal dat ze snel weer veilig kunnen volleyballen en de nieuwe tenues aan iedereen kunnen laten zien”, laat de club weten. “Sponsoren, bedankt!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.