Home / Sallandcentraal / Sponsoren blijven ondanks coronacrisis achter volleybalvereniging in Mariënheem staan

Sponsoren blijven ondanks coronacrisis achter volleybalvereniging in Mariënheem staan

MARIËNHEEM – Het zijn zware tijden voor ondernemers, maar diverse sponsoren blijven volleybalvereniging Vocluma uit Mariënhee trouw. Erik Bouwplancoördinatie, Bouwbedrijf Hoogeslag, Van der Vegt Fijnmetaal en Zonwering Vloedgraven hebben de vereniging voorzien van splinternieuwe wedstrijdtenues. Egbertzen en Tuitert hebben een nieuwe muziekinstallatie gesponsord.

“Momenteel liggen de volleybalwedstrijden stil. Dat betekent dat de nieuwe teams de nieuwe wedstrijdtenues nog niet kunnen gebruiken. Zij hopen allemaal dat ze snel weer veilig kunnen volleyballen en de nieuwe tenues aan iedereen kunnen laten zien”, laat de club weten. “Sponsoren, bedankt!”

Lees ook

Afscheid van Han Albers in coronatijd

RAALTE – Han Albers heeft officieel afscheid genomen van Albers Mode en Zzapp in Raalte. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.