Speciale actie van Bij Schulten en De Logtenberg

WIJHE – Bij Schulten in Wijhe en De Logtenberg op de Boerhaar hebben hun handen ineen geslagen voor een speciale actie. Iedereen die 175 euro besteedt bij de kledingzaak in Wijhe krijgt daar een gratis hoofdgerecht van De Logtenberg bij. Dit alles onder het motto: ‘Support your locals’.

De actie loopt tot en met zaterdag 21 november. Het gratis hoofdgerecht krijgen de klanten mee in de vorm van een voucher dat de hele maand november verzilverd kan worden bij De Logtenberg. De horecazaak verzorgt deze maand elk weekend een drive through met drie gangen menu’s die de klanten zelf kunnen samenstellen; desgewenst aangevuld met een passende fles wijn. “We zijn ervan overtuigd dat het juist nú extra belangrijk is goed voor jezelf en elkaar te zorgen en jezelf te belonen met iets leuks: maak het gezellig thuis. Een ‘uit eten gevoel’ doet wonderen”, zo stellen Ellen Schulten en Joost Logtenberg.
Ellen en Joost zijn allebei de derde generatie binnen hun familiebedrijf. “We hebben deze bijzondere periode natuurlijk nog nooit eerder meegemaakt maar zijn er van overtuigd dat we ons maximaal moeten aanpassen aan de tijdsgeest. Met een dosis creativiteit en een grote glimlach maken we graag het leven leuker. Dat geldt zeker nu!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.