Spaaractie van Dierckxsens weer een succes

RAALTE – De spaaractie van Dierckxsens mooivoormannen in Raalte is weer een succes. Er zijn al enkele honderden overhemden en truien bij elkaar gespaard. In de week van 9 december is het de laatste week dat er spaarzegels in het Weekblad van Salland staan. Met een volle spaarkaart (drie zegels) kunt u bij Dierckxsens kleding kopen met grote korting. Een volle spaarkaart geeft recht op een overhemd van 79,95 euro voor 29,95 euro of een trui van 49,95 euro voor 29,95 euro. Naast een gewone spaarzegel treft u ook elke week een bonuszegel aan in deze krant. Plakt u deze ook op een spaarkaart, dan kunt u beide artikelen kopen voor 29,95 euro per stuk. U mag net zoveel sparen als u zelf wilt. Dierckxsens mooivoormannen is te vinden aan de Herenstraat 6 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.