Home / Sallandcentraal / Spaar voor kledingvoordeel bij Dierckxsens

Spaar voor kledingvoordeel bij Dierckxsens

RAALTE – Dierckxsens mooivoormannen in Raalte start deze week weer met een speciale spaaractie voor de lezers van het Weekblad voor Salland. Zij kunnen sparen voor grote kortingen op kleding. Soortgelijke acties vorig jaar en afgelopen zomer waren een groot succes.

Vanaf deze week bevat deze krant elke week een spaarzegel. Die is bestemd voor de spaarkaart die ook elke week in het Weekblad van Salland te vinden is. Een volle spaarkaart (drie zegels) geeft recht op kortingen op een overhemd of een trui (voor nog maar 29,95 euro). Daarbij kan men kiezen uit circa 24 verschillende overhemden en vijftien kleuren truien. Ook een katoenen coltrui (in acht verschillende kleuren) is aan de actie toegevoegd. Welk actieartikel de klant ook kiest, hij/zij krijgt altijd minimaal 50 procent korting. Het grootste deel van de overhemden is te vinden op www.studioviktor.nl.
De zegels zijn tot en met 9 december te vinden in het Weekblad voor Salland. In het Sintboekje zijn bovendien twee extra zegels en een bonuszegel te vinden. Kortom met de krant van vandaag erbij heeft u al direct een volle spaarkaart. Plak de gespaarde zegels op de spaarkaart en lever deze in bij Dierckxsens mooivoormannen aan de Herenstraat 6 in Raalte. Plakt u ook de bonuszegel dan ontvangt u een extra overhemd of trui naar keuze voor 29,95 euro. Uiteraard mag u net zoveel kaarten inleveren als u zelf wilt.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.