Smulbaai verloot ruim 430 extra prijzen bij December Kalender

HEINO – De Smulbaai in Heino koppelt voor de vijfde keer een eigen actie aan de jaarlijkse verkoop van de December Kalender. Deze kraskalender biedt 31 dagen krasplezier. Er zijn twee versies. Eentje kost 5 euro en daarbij bedraagt de hoofdprijs 100.000 euro; bij de versie van 10 euro is de hoofdprijs 200.000 euro. Als je de December Kalender koopt bij de Smulbaai maak je kans op diverse prijzen van ondernemers uit Heino en omgeving.

John van der Vegt, eigenaar van de Smulbaai doet zelf ook een duit in het zakje. “Zo verloot ik bonnen voor De Veldhoek, Marktzicht, Buuffie’s, De Baron, Bij Ne9en en het Buitenhuys. Dit is de Borrelbon van Heino. Deze bonnen met een waarde van 15 euro per stuk kunnen nu besteed worden om eten af te halen of na de lockdown om gezellig uit eten te gaan of wat te gaan borrelen in Heino. Met deze bonnen hoop ik de horeca in Heino een steuntje in de rug te geven.”

In totaal verloot de Smulbaai meer dan 430 extra prijzen onder de klanten die bij hem een December Kalender kopen. “Allemaal beschikbaar gesteld door lokale ondernemers. Het zijn geen kortingsbonnen, maar echte waardebonnen of producten. Van gratis naar de kapper tot een gratis bos bloemen en van vier waardebonnen van 50 euro per stuk voor de Boni of de AH tot in totaal twintig Borrelbonnen. En dan maken onze klanten die in de periode van 9 tot en met 22 november een December Kalender kopen ook nog eens kans op een extra prijs van 1750 euro. Die wordt verloot onder alle deelnemers die zo’n kalender aanschaffen bij een winkel die is aangesloten bij de Kansspelclub.”

John verloot daarnaast ook nog eens twaalf borrelbonnen onder klanten die in de periode van 11 november tot en met 12 december een Oudejaarslot (van de Staatsloterij) bij hem kopen. “Dat is ook een extra prikkel om, met het oog op het coronavirus, de aanloop in de winkel wat te spreiden. Zo hoop ik dat het de laatste week niet te druk wordt in de winkel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.