Scouting Raalte huldigt jubilerende vrijwilligers

RAALTE – Scouting Raalte heeft drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Ruben Oldenbeuving, Matthijs de Jong en Mariëlle van der Vegt zijn alle drie 25 jaar actief voor Miguel Pro, zoals de Raalter tak heet. In verband met de coronamaatregelen zat een receptie of een feest er nu niet in. Wel ontvingen de drie allemaal een bos bloemen en een cadeaubon. Als het weer mogelijk is, zal er alsnog fysiek op geproost worden.

Ruben Oldenbeuving begon in 1994 als leider en heeft daarna diverse functies vervuld zoals lid van ‘Acties en Activiteiten’, Team Escape, de wagenbouw voor Stöppelhaene en een bestuursfunctie. Tevens kennen veel mensen hem ook als ‘de hoofdpiet van Sinterklaas’.
Matthijs de Jong startte in 1995 als leider. Daarnaast was hij vrijwilliger bij landelijke evenementen zoals de Nationale Jamboree en materiaalbeheerder voor de Sinterklaasactiviteiten. Nu is hij vooral betrokken bij het onderhoud van het scoutinggebouw, de wagenbouw en de leiding van de scouting.
Mariëlle van der Vegt begon in 1995 als welpenleiding. Daarnaast was ze ook betrokken bij de wagenbouw en was ze groepsbegeleidster; bestuurslid; begeleider bij de Explorers en vrijwilliger bij Sinterklaas. Op dit moment is ze actief als Beverleiding en actief lid bij de Leidingstam.

Op de foto krijgt Ruben Oldenbeuving bezoek van Pieter Reus, die de bloemen en de cadeaubon kwam overhandigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.