Satink Keukens Zwolle breidt showroom uit met SieMatic keukens

(Advertorial)

ZWOLLE – De benedenverdieping van Satink Keukens is eerder al volledig verbouwd; nu is het de beurt aan de bovenverdieping. Eind dit jaar kunt u er rondlopen in een prachtige SieMatic keukenshowroom met de laatste trends en noviteiten.

Satink Keukens is al ruim 30 jaar het vertrouwde adres in de wijde omtrek. In de sfeervolle showroom van maar liefst 4.000 m2 vindt u een grote collectie merkkeukens en keukenapparatuur. Klanten kunnen zich beneden vergapen aan de nieuwste keukens van Pronorm, Häcker en next125. Op de bovenverdieping wordt de collectie uitgebreid met SieMatic keukens. Bedrijfsleider Dinand Plekkenpol is trots op de uitbreiding. “Het is de grootste investering die we ooit hebben gedaan. Voor onze ruime collectie in het midden- en topsegment is het een belangrijke uitbreiding. In elke prijscategorie is er bij ons een kwalitatief hoogwaardige keuken te vinden.”

Het motto is bij Satink altijd geweest: ‘Satink doet gewoon beter zijn best’, dat was en is nog steeds de grondslag. Er moet vertrouwen zijn om over te gaan tot de aankoop van een duurzaam product. Boven alles staat dat de klant de producten vindt die aansluiten bij zijn of haar wensen, met een goede prijs/kwaliteit verhouding, maar ook met de juiste afwerking van begin tot eind. Van offerte tot installatie en alles wat daar tussen gebeurt. “Wanneer u voor Satink kiest dan kunt u uitgaan van een 100% tevredenheidsgarantie.”

De medewerkers van Satink Keukens zitten al jaren in het vak en kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten merken en apparatuur. U krijgt altijd een persoonlijk en vrijblijvend advies. Tijdens het showroombezoek en ook tijdens de levering en montage van de keukens houden de medewerkers van Satink zich aan de richtlijnen van het RIVM. Op satink-zwolle.nl leest u meer over de maatregelen die Satink treft. Ook kunt u er online inspiratie opdoen, een 3D-keukenontwerp maken en een afspraak plannen met een adviseur in de showroom. U bent van harte welkom!

Satink Keukens is te vinden aan de Huub van Doornestraat 4 in Zwolle, tel. (038) 454 29 75. Zie verder: staging2.satink-zwolle.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.