Provincie Overijssel steunt ondernemers uit Olst-Wijhe

WIJHE – De provincie Overijssel steunt het vervolg van de campagne ‘Hier stroomt de liefde’ van de gemeente Olst-Wijhe met een subsidie van bijna 37.000 euro. De campagne, die in het voorjaar werd gelanceerd, was aanvankelijk bedoeld om winkeliers in de gemeente te ondersteunen in de moeilijke coronatijd. Voor de tweede fase hebben ook de horecaondernemers zich aangesloten.

“Het is van belang om consumenten ook tijdens de donkere dagen richting de feestdagen te verleiden om hun inkopen in het dorp te doen”, zo schrijft de gemeente in een persbericht. Daarom bedachten ondernemersverenigingen Natuurlijk Go Olst en Gastvrij Wijhe samen met de gemeente Olst-Wijhe en de horecaondernemers een vervolg op de campagne van het voorjaar. De deelnemende partijen hebben een plan bedacht om de centra aantrekkelijker te maken in de donkere dagen én om zowel de lokale winkeliers als de horeca te ondersteunen. Zo worden de centra mooi verlicht en groen aangekleed. Om de campagne te promoten, is een filmpje gemaakt waarin ondernemers centraal staan en wordt er een soort ansichtkaart voor alle inwoners van Olst-Wijhe ontworpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.