Home / Sallandcentraal / Presentje voor alle mantelzorgers in gemeente Raalte

Presentje voor alle mantelzorgers in gemeente Raalte

RAALTE – In het kader van de Dag van de Mantelzorg op 10 november bezorgt de gemeente Raalte, samen met mantelzorgondersteuning Raalte presentjes bij alle mantelzorgers uit de gemeente die zijn ingeschreven bij Evenmens en Carinova Mantelzorgondersteuning. Het gaat om een pakketje met lekkernijen van de Knapenvelder in Raalte. Wethouder Gerria Toeter-Aalderink reikte donderdagochtend 5 november het eerste pakketje uit aan Alexandra Lokate. Zij is mantelzorger voor haar zoontje en daarnaast ook nog voor haar moeder.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.