Home / Sallandcentraal / Plannen voor starterswoningen op Zonnekamp Oost

Plannen voor starterswoningen op Zonnekamp Oost

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe gaat samen met projectontwikkelaar House2Start bekijken of het mogelijk is om een aantal betaalbare starterswoningen te realiseren op Zonnekamp Oost in Olst. Het is de bedoeling om er een aantal zogenaamde modulaire woningen neer te zetten voor starters en één/tweepersoonshuishoudens. De modules waaruit deze woningen bestaan, komen rechtstreeks uit de fabriek. Ze zijn duurzaam, energieneutraal en betaalbaar. De woningen met terrassen komen te liggen aan een collectieve tuin en zullen, als alles doorgaat, worden aangeboden in de koop-en/of huursector.

Lees ook

GemeenteBelangen wil markt terug naar centrum

RAALTE – GemeenteBelangen wil graag dat de warenmarkt, al dan niet gedeeltelijk, terugkeert naar het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.