Plannen voor starterswoningen op Zonnekamp Oost

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe gaat samen met projectontwikkelaar House2Start bekijken of het mogelijk is om een aantal betaalbare starterswoningen te realiseren op Zonnekamp Oost in Olst. Het is de bedoeling om er een aantal zogenaamde modulaire woningen neer te zetten voor starters en één/tweepersoonshuishoudens. De modules waaruit deze woningen bestaan, komen rechtstreeks uit de fabriek. Ze zijn duurzaam, energieneutraal en betaalbaar. De woningen met terrassen komen te liggen aan een collectieve tuin en zullen, als alles doorgaat, worden aangeboden in de koop-en/of huursector.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.