Pakjesochtend én Sinterklaasfilm op RTV Oost

REGIO – Sinterklaas is weer in het land en RTV Oost maakt er op 5 december een gezellig feest van.Op de verjaardag van Sinterklaas kun je bij RTV Oost heerlijk meespelen met de Sinterklaas Cadeau Show. Er zijn veel cadeaus te winnen die allemaal nog verpakt zijn. De Sinterklaas Cadeau Show begint op zaterdag 5 december om 11.00 uur op de RTV Oost Facebookpagina en op RTVOost.nl.

Het was de afgelopen jaren een traditie bij Aveleijn: het maken van een sinterklaastoneelstuk met mensen met een beperking. Corona dreigde roet in het eten te gooien, maar initiatiefnemer Karin Nijhof bedacht een alternatief. De planning ging op de schop en er werd een film gemaakt. In het verhaal van de film speelt ook het coronavirus een belangrijke rol. Karin hoopt met de film te laten zien wat iedereen kan. “Mensen met een beperking kunnen heel veel. Ik hoop dan ook dat ze dat op een mooie manier kunnen laten zien. Aan het enthousiasme zal het niet liggen.”

‘Kaatje Kopstand & Sinterklaas: Alles is anders’ zie je zaterdag 5 december om 12.00 uur en 16.00 uur op TV Oost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.