Home / Algemeen / Open weekend bij de Verbeelding

Open weekend bij de Verbeelding

WIJHE – Galerie/Atelier de Verbeelding in Wijhe opent elk laatste weekend van de maandag opde deuren voor het publiek. Op zaterdag 28 en zondag 29 november is de Verbeelding geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Naast vier permanente exposanten zijn er de komende maanden ook schilderijen van Joke Proper en keramiek van Mieke van der Hoogen te zien. Het coronabeleid van de Verbeelding is te vinden op www.deverbeeldingwijhe.nl. De vaste openingsdagen zijn maandag en dinsdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. De Verbeelding is te vinden aan de Stationsweg 36.

Lees ook

Herinneringswandelroutes in Raalte en Heino in kader van Wereld Alzheimerdag

RAALTE – In het kader van Wereld Alzheimerdag worden in de week van 20 tot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.