Home / Sallandcentraal / Online open avond van Deltion College

Online open avond van Deltion College

ZWOLLE – Het Deltion College, mbo in Zwolle, houdt op vrijdag 13 november van 18.00 tot 21.00 uur een online open avond. Tijdens deze avond zijn er live-voorlichtingen van de verschillende opleidingen en kan de bezoeker de sfeer van de campus proeven. De medewerkers van het Studenten SuccesCentrum zitten bovendien klaar om de leerling te helpen met het maken van een keuze. Tijdens de online open avond kunnen volwassenen vragen stellen over de mogelijkheden omtrent bij- en omscholing. De loopbaanadviseurs van Deltion Business helpen graag. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.deltion.nl.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.