Online bingoshow voor vrijwilligers

RAALTE – Het Vrijwilligerspunt Raalte presenteert op maandagavond 7 december een digitale bingoshow voor alle vrijwilligers in de gemeente. In verband met het coronavirus krijgt het jaarlijkse programma om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet daarmee een wat andere invulling dan normaal. Alle vrijwilligers kunnen meedoen. Gewoon thuis vanachter de computer, laptop, mobiele of tablet. Een gezellig programma voor jong en oud en er zijn leuke prijzen te winnen. Ook huisgenoten kunnen aanhaken. De bingoshow duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 november via staging2.vrijwilligerspuntraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.