Home / Sallandcentraal / Online bingoshow voor vrijwilligers

Online bingoshow voor vrijwilligers

RAALTE – Het Vrijwilligerspunt Raalte presenteert op maandagavond 7 december een digitale bingoshow voor alle vrijwilligers in de gemeente. In verband met het coronavirus krijgt het jaarlijkse programma om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet daarmee een wat andere invulling dan normaal. Alle vrijwilligers kunnen meedoen. Gewoon thuis vanachter de computer, laptop, mobiele of tablet. Een gezellig programma voor jong en oud en er zijn leuke prijzen te winnen. Ook huisgenoten kunnen aanhaken. De bingoshow duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 november via www.vrijwilligerspuntraalte.nl.

Lees ook

Herinneringswandelroutes in Raalte en Heino in kader van Wereld Alzheimerdag

RAALTE – In het kader van Wereld Alzheimerdag worden in de week van 20 tot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.