Home / Sallandcentraal / Olst krijgt bezoek van de Sinterklaas Inspectie Dienst

Olst krijgt bezoek van de Sinterklaas Inspectie Dienst

OLST – Videogroep Olst-Wijhe en Theateratelier ToiToiToi uit Olst maken samen Sinterklaasvlogs voor de jeugd uit Olst. De typetjes Mia Maatregel en Cora Noodgeval van de SID (Sinterklaas Inspectie Dienst) leggen aan kinderen, ouders, opa’s en oma’s uit wat de regels zijn van het Pieten Beschermings Plan om de huizen veiliger te maken voor Sint en Piet. Want bezoek van de Sint moet natuurlijk wel coronaproof zijn. Ze doen verslag van hun belevenissen middels filmpjes. Tot 5 december zullen Cora en Mia veel in Olst te zien zijn. Het zijn twee wat vreemde dames, helemaal ingepakt in speciale veilige kleding. Volg Cora Noodgeval en Mia Maatregel op Facebook of Instagram (zoekterm: sinterklaas inspectie dienst) en op de website www.sinterklaasinspectiedienst.nl en bekijk daar hun vlogs.

Lees ook

Oecumenische viering in kader van Vredesweek

WIJHE – In de Nicolaaskerk in Wijhe vindt op dinsdag 21 september de jaarlijkse oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.